مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاهد در دادگاه

سلام. چند ماه پیش برادرم با دو نفر دوستانش با 8 نفر درگیر شدند. در درگیری به دست او ساطور خورد و عمل کرد و شکایت کرد. متهم را گرفتند و شاهد در پاسگاه حاضر شد تا پرونده به دادگاه رفت. قاضی دستور داد که متهم رضایت شاکی را جلب کند و برادرم 23 تومن گرفت رضایت داد و بعد قاضی گفت شاهد حاضر شود اما شاهد الان حاضر نمی‌شود و با وجود ابلاغیه پاسگاه هم حاضر نمی‌شود. در صورت نیومدن شاهد امکان دارد که قاضی شاکی (برادرم) را متهم به تهمت گویی کند و به زندان بیندازد؟ خواهش میکنم هر چه زودتر جواب بدهید. با تشکر.

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. خیر. پرداخت مبلغ از سوی طرف مقابل به مفهوم پذیرش صدمه زدن به برادر شماست

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دادگاه میتواندحکم جلب شهودرابدهد