مشاوره حقوقی رایگان - نحوه جلب متهم

باسلام و عرض ادب خدمت وکلای عالی مقام دادراهی.
من از یه نفر30تومن طلب داشتم. شکایت کردم محکوم شد. بعدش رفت و دادخواست اعسار داد. الان اعسارش هم تو دادگاه بدوی رد شده. سوال من اینه که آیا من میتونم فرد مورد نظر رو جلب کنم. یا باید تا دادگاه تجدیدنظر خواهی وایسم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

جليل‌  جوادزاده‌

جناب آقای جليل‌ جوادزاده‌ :

با سلام چنانچه بدهکار در فرجه قانونی دادخواست اعسار خود را به دادگاه ارایه کرده باشند و مرحله تجدیدنظر خواهی هنوز سپری نشده باشد شما نمی توانید ایشان را جلب نمایید . پس از صدور رای از دادگاه تجدیدنظر استان و رد اعسار ایشان شما مجددا" می توانید اقدامات قانونی و اجرایی خود را پیگیری نمایید .

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که در مهلت و برای بار اول دادخواست اعسار داده فعلا نمی توانید تقاضای جلب کنید و در صورتی که همین رای قطعی شد یا در مرحله تجدیدنظر تایید گردید و به شعبه بدوی برگشت می توانید تقاضای جلب کنید.