مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

سلام بنده مغازه ای خریداری کردم و میدانستم یک متر عقب نشینی دارد ولی فروشنده به ما گفت که از متراژ مغازه کم نمیشود چون خانه روی مغازه حیاط دارد و جبران میشود میخواستم بپرسم حال اگر جبران نشد تکلیف کسری مغازه من چه میشود ممنون. در ضمن مغازه ملکیت و سرقفلیست.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما میتوانید یافسخ کنید یا مقدارثمنی که دربرابر مقدارکاهش متراژ است را ازفروشنده مطالبه کنید