مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام، خسته نباشید. خانمی 32 ساله هستم. همسرم ابتدا بر علیه من شکایت زنای محصنه را در دادگاه کیفری طرح کردند ولی در زنای محصنه تبرئه شدم. دادگاه بر اساس یک سری پیامک رای به رابطه نامشروع دادند. میخواهم بدونم من الان میتونم شکایت قذف رو علیه همسرم مطرح کنم؟ آیا پیروز میشوم؟ چون کسی که شکایت زنای محصنه میکند باید بتواند ثابت کند و ایشان نتونستند. این حکم رابطه نامشروع میتونه تاثیری در حضانت فرزند دخترم که 4 سال دارد، داشته باشد؟ ممکن هست حضانت رو از من سلب کنند؟ من هیچ سابقه کیفری نداشتم و اصلا و اشتهارد به فساد ندارم. به هیچ عنوان.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر نمیتوانید شکایت قذف کنید چون رابطه نامشروع شما ثابت شده است و احتمالا سلب حضانت شوید و طلاق بدون نصف اموال از سوی مرد به دلیل سو رفتار ولی مهریه و اجرت المثل میگیرد