مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی انگشت

سلام. فردی انگشت سوم دست راست من رو با پیچاندن شکست. بعد از عمل و تشخیص پزشک مشخص شد انگشت من از سه جا شکسته است. پزشکی قانونی هم تایید کرده است. میخواستم بدونم دیه من چقدر میشود و این که آیا میتونم هزینه های درمان رو از متشاکی بگیرم؟
شاهد هم ارائه کردم و پرونده در کلانتری مفتوح هست و هنوز به دادگاه نرفته است.
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
دیه جراحات وارده به انگشت شما بستگی به میزان شکستگی و میزان نقص عضو احتمالی پس از پایان طول درمان شما تعیین میشود .
شما نمی توانید بیش از دیه هزینه دیگری از متهم اخذ کنید .
موفق باشید