مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر خرابی جک درب پارکینگ در ساختمان

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم.
بنده مدیر یک ساختمان ٩ واحدی می‌باشم که یکی از واحدها خالی می باشد.

١_ هزینه تعمیر جک خودرویی پارکینگ با کل فقط ساکنین می باشد یعنی چه مستاجر یا مالک؟
٢_ یکی از واحد ها که مالک هم هست و پارکینگ هم دارد ولی خودرو ندارد. فقط خودرو یکی از فامیل ها در پارکینگش خوابونده، می‌گوید چون خودرو ندارم هزینه تعمیر جک پارکینگ رو نباید بدهم. آیا حرف وی صحیح میباشد یا غلط؟
با تشکر از وکلای محترم دادگستری.

پاسخ ها :

هزینه تعمیر خرابی جک درب پارکینگ در ساختمان هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان قوانین تعمیرات ساختمان