مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند موتور سیکلت توسط صاحب سند

سلام. من چهار سال پیش یک موتور قولنامه ای خریدم. مدارک، سند، برگ سبز و کارت آن دست من هست. فقط قولنامه اولی که از صاحب سند بود، نبود. طرف گفت برای دوستم بوده و همین طوری خریده ام ولی قولنامه طرف رو به من داده است و شاهد هم دارم. الان رفتم صاحب سند رو پیدا کردم. صاحب سند میگوید در قولنامه دست من دویست هزار تومن مونده است و قولنامه رو به او ندادم و نمی آید سند بزند. میخواستم بدونم چون سند و پلاک ها به نام او هست میتواند ادعای مالکیت موتور رو بکند و یا پلاک ها رو باطل کند؟ مدارک همه دست من است به جز قولنامه اولی که فروخته شده است.