مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل واحد مسکن مهر

سلام و درود. ما حدودا ده سال پيش براى مسكن مهر ماهدشت كرج ثبت نام كرديم و هر موقع هم هر قدر پول خواستند در اختيار آن ها قرار داديم و به وعده هايى كه از طرف اداره راه و شهرسازى و سازندگان به ما دادند دلخوش كرديم و صبر كرديم كه اين همه سال سپرى شد و واحد ما رو تحويل ندادند و گفتند بايد صبر كنيد تا واحد آماده تحويل بشود. حالا اين اواخر متوجه شديم كه از سوى سازندگان واحدى كه متعلق به ما مي باشد را با اجراى نماى خوب و جلوه اى مطلوب به همراه ساير واحد هاى مجاور كه جمعا بالغ بر چهل و هشت واحد مي باشد را براى فروش آگهى كردند و به احتمال زياد هم اكثر واحدها فروش رفته است. حالا كارت قسط ما را هم نداده اند و امورات سند و قرارداد ما را هم رها كرده اند. حالا رياست اداره شهرسازى البرز و سازندگان جوابگو نيستند. ضمنا اين واحدها از نظر موقعيت در شرايط خوبى هستند. اين ها اين نقشه را براى تصاحب آن پياده كرده اند. قرارداد ما سه جانبه در سامانه موجود است كه بدون امضا مانده است. لطفا راهنمايى كنيد كه چگونه در كوتاهترين زمان به نتيجه برسم و به حق خودم برسم؟ با تشكر فراوان از شما.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام طرح دعوی الزام به انجام تعهد و در وهله اول الزام به صدور دستور موقت مبنی بر منع نقل و انتقال