مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در زمین زراعی

با سلام. خانه‌ای در روستا در زمین پدری در سال 91 احداث کردیم. برای شروع کار به بخشداری پول دادیم اما مجوزی برای ساخت نداریم. حال بخشدار منطقه عوض شده و اخطاریه برای تخریب آمده است.
نزدیک 15 اختیاریه برای خانه‌های مشابه ما در روستا آمده است. با توجه به این که زمین زراعی است، اخطاریه از طرف جهاد سازندگی ارسال شده است.
میخواستم بپرسم که آیا راهکاری برای برون رفت از این وضعیت هست یا خیر؟
در ضمن خود ما عضو شورای ده هستیم. با تشکر.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام بله ؛ دعوا مشمول مرور زمان شده است و حکم بنفع شما صادر میشود