مشاوره حقوقی رایگان - حریم کاشت درخت

با سلام و عرض خسته نباشید.
همسایه زمین زراعی من به تازگی ( همین دو سه روز پیش ) به فاصله بیست سانتی متری از زمین زراعی بنده اقدام به کاشت نهال درخت چنار کرده است. 1) آیا از لحاظ قانونی مجاز به این کار هست یا نه؟
2) فاصله قانونی کاشت درخت از زمین همسایه چقدر می باشد و آیا این که در این امر نوع درختی از نقطه نظر ثمر ده و بی ثمر تفاوتی دارد یا نه؟ خواهشا با توجه به این که روز شنبه مورخه 1400/01/01 به دادگاه مراجعه کنیم ممنون میشم زودتر پاسخ بدید.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام اگر مزاحمتی ایجاد نمینماید طبق قاعده تسلیط مجاز به کاشت نهال در زمین خودشان میباشند