مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت منابع طبیعی

با سلام. بنده یک قطعه زمین دارم که از مادرم در سال 45 به من ارث رسیده است. زمین در کنار اراضی ملی منابع طبیعی قرار دارد. در سال 1380 منابع طبیعی از من شکایت کرد و پرونده به نفع من تمام شد و قرار موقوفی تعقیب با توجه به ماده 173صادر شد و من با توجه به این حکم در ملک اقدام به ساخت دامداری کردم. دوباره در سال 1387 از من شکایت شد و با توجه به نظر کارشناس ملک در نقشه و سند منابع طبیعی قرار داشت و قاضی دستور قلع و قمع را صادر نمود ولی کارشناس خود منابع طبیعی گفتند که ملک در زمین منابع طبیعی نیست و من زمین پشت دامداری من با حضور نیروی انتظامی و سر جنگل بان و افسر یگان حفاظت تحویل داده شد. الان سال 1400بعد از عوض شدن جنگل بان جدید دوباره مدعی شده است. ملک من در سند شاهنشاهی منابع طبیعی حالت L دارد ولی در سند منابع طبیعی جدید برای ملک من سند گرفته شده است. آیا من میتوانم کاری انجام دهم؟ لطفا من رو راهنمایی کنید.
با تشکر.

پاسخ ها :

علی اکبر یزدانی خوزانی

علی اکبر یزدانی خوزانی :

درود بر شما
بله با توضیحاتی که دادید دفاع موجه از حقوق شما به استناد مدارک موجود ممکن است.
برای دریافت مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام.بله .باید دادخواست اعتراض به آگهی منابع ملی و اثبات مالکیت تقدیم دادگاه نمایید.