مشاوره حقوقی رایگان - فروش واحد مسکونی

باسلام و خسته نباشید. آیا کسی میتواند واحد خود را بدون پارکینگ بفروشد؟ ساختمان ما دارای 4 طبقه و هر طبقه 1 واحد می باشد. از 4واحد 3واحد مربوط به یک شخص می باشد که همگی دارای پارکینگ میباشد. 1واحد هم که مربوط به بنده است پارکینگ ندارد. ممنونم کامل توضیح بفرمایید و اینکه در پیلوت بغیر از 3پارکینگ باز فضا برای یک خودرو دیگر موجود می باشد آیا بر طبق مشاعات ساختمان بنده هم حقی در پیلوت دارم؟ اگر دارم چطور میتوانم استفاده کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله می تواند

پرسشگر :

سلام ممنون از پاسختون لطفا کامل توضیح بدهید ، اگر میتواند پارکینگ را به که میتواند بفروشد؟؟؟ مگر در بند 16 قانون تملک ذکر نشده به یک واحد نمیتوان 2 پارکینگ اختصاص داد!!! و اینکه من از فضای اضافی که بیش از پارک 3 خودرو وجود دارد میتوانم استفاده کنم ؟

پرسشگر :

منتظر پاسخ هستم ممنون

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام خیر شما چون پارکینگ نداری نمی توانی از فضای خالی که جزء مراعات میباشد و همگی از آن سهم دارند استفاده نمایی مگر با رضایت همه

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

پیلوت مشاعی است
ودرملک مشاع همه
شریک هستند وحق
دارند