مشاوره حقوقی رایگان - دفاع مشروع در ضرب و جرح

سلام. هشت ماه پیش یک نفر با چاقو به درب منزل من مراجعه کرد و به خاطره این که به گفته ایشان بچه های خردسال ما با هم درگیر شده اند برای انتقاد آمد و با من درگیر شد. حتی به صورت عدوانی وارد منزل من هم شده بود و در این ضمینه خودش نزد دادیار هم اقرار کرده و من هیچ کاری نمی کردم. فقط از همسایه کمک میخواستم و در دفاعیاتم به دادیار هم گفتم ولی متاسفانه با توجه به این که من خودم هم مجروح و گواهی پزشکی دارم و هشت ماه طول درمان دارم بر علیه من هم کیفرخواست صادر کرده است و من به دادیار گفتم چون این ضارب چاقو در دست داشته؛ من هیچ کاری نکردم.
ثانیا اگر هم متهم گواهی پزشکی آورده است، عمل این جانب به استناد مادتین 156 _ 157 _ 158 قانون مجازات اسلامی دفاع مشروع بوده و مرتکب هیچ جرمی نشدم ولی دادیار قبول نکرده و میگوید دفاع مشروع فقط در کتاب ها نوشته شده و در عمل مسموع نیست. در حال حاضر هم بر علیه من هم کیفرخواست صادر کرده است.
الان من میتوانم دفاع مشروع را در دادگاه اثبات کنم؟
دوستان اگر به صورت مستند راهنمایی کنند، ممنون میشم.
اگر در مورد دفاع مشروع هم راِِِِی صادر شده تصویر رای را به این شماره ... واتساپ نمایند خیلی خیلی ممنون میشم.
ممنونم از شما بزرگواران که مردم را راهنمایی میفرمایید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکیل بگیرید کار شما نیست حقوق امر تخصصی است اگر مردم بدانند