مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت اقساط چک

من در تاریخ 29 آذر 99 بابت یک چک 8 میلیونی 28 تومن محکوم شدم و خود شورا قسط رو ماهیانه 1500 تعیین کرد من هرچی گفتم ندارم و نمیتونم، گوش نکرد.
الان 4 قسط با گرفتاری پرداخت کردم. آیا میتونم الان بابت اقساط اعتراض بزنم و بگویم در توان من نیست.
چون اون روز نگذاشتند اعتراض کنم. چک امانت دست من بود و بعد نصف مبلغ رو به کسی که چک رو داده بودم برای او کارت به کارت کردم به حساب خواهرش چون جلوی شاهدین گفت که حساب هایش مسدود هست.
میشه کمکم کنید با نظرات متین شما.
ممنونم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دادخواست تعدیل اقساط باید بدهید