مشاوره حقوقی رایگان - محل کار تو منطقه

سلام. ایا کسی که شوهرش نظامی و تو منطقه خدمت کنه ولی زن و بچش توی شهر دیگه و منازل سازمانی هستن ایا اگه ازشون به هر دلیلی شکایت بشه باید بلند بشن یا اینکه ماده و تبصره ای هست که بگه چون شوهرش تو منطقه است نباید بلند بشه و میتونه بشینه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام هرچند منظور از شکایت روشن نیست ولی منزل سازمانی تابع محل خدمت شخص نظامی است و در همان محل باید باشد مگر اینکه ضوابط اداری و داخلی اجازه دهد محل سکونت و خدمت دو شهر مجزا باشد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید دید دلیل شکایت چیست
شاید اعمال غیر قانونی است
در حهر حال تا زمان بازگشت شوهر که در واقع ریاست خانه را نیز بر عهده دارد امکان خارج نمودن اعضای خانواده ایشان میسر نیست مگر به حکم قانون.