مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی ماما از وزارت بهداشت به آموزش و پرورش

باسلام و خسته نباشید بنده ماما هستم در بهداشت ایا میتونم انتقالی به اموزش و پرورش به عنوان مراقب سلامت یا ... بگیرم اگر بله به چه صورت و شرایطی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. باتشکر.

پاسخ ها :

انتقالی از وزارت بهداشت به آموزش و پرورش انتقالی برون سازمانی انتقالی شغلی انتقالی