مشاوره حقوقی رایگان - ساخت زمین و طلب همسایه بابت پیشروی و افت قیمت خانه اش

سلام 200متر زمین راسه قطعه دوتا 60 متری و یکی 80متری تقسیم کرده بودند بنده 80 متر را که دوبر بود خریدم و همسایه دیگری که 160متر چسب بنده بوده و در کوچه اصلی است 60 درصد ملکش را ساخته و بنده هم 100درصد زمینم با دریافت پروانه الان می سازم و همسایه بغلی مالک 160متر شاکی شده و می گوید یا 100میلیون بده یا شکایت می کنم و طرف خودم تخریب می کنم درحالی ملک ‌در قم هست نه تنها ضرری به همسایه نداره بلکه از تابش مستقیم نور جلوگیری می کند دیگر اینکه اگر بنده از قسمت همسایه حیاط بدهم و پنجره نصب کنم مشرف به حیاط ایشان و دیگر همسایه ها میشود و ایجاد مزاحمت برای آنها خواهد شد لطفاً راهنمایی کنید با این فرد فرصت طلب چکار کنم و از کجا شروع کنم تا ملکم در این گرانی بتوانم با آسودگی بسازم؟ باتشکر

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با سلام
در صورت اخذ پروانه ساخت ، شما بر اساس پروانه ، مختار و مجاز به احداث بنا هستید ، و ادعای صرف و مزاحمت همسایه وجاهت قانونی ندارد.
البته باید مسئله کاملاً تشریح شود .
چنانچه همسایه شما ، اعلام شکایت نموده است بهتر است موضوع شکایت و دلایل شاکی را به واحد صدور پروانه و همچنین واحد حقوقی شهرداری
به صورت مکتوب
اعلام و گزارش نمایید و ارائه راهکار بخواهید تا مبادا در صدور پروانه ضوابط مراعات نشده باشد