مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انتقال سند.

سلام. در قولنامه خرید خانه تاریخ انتقال سند مشخص شده اما خسارت تاخیر ذکر نشده. آیا مشکلی هست؟ درصورت نیامدن فروشنده در روز محضر چه اقدامی باید انجام داد؟ آیا میشود اقدام کرد؟همچنین ساختمان دارای وام مسکن به مبلغ پنجاه میلیون تومان است که هنگام انتقال سند باید به من داده شود اما صحبتی از سود دوران مشارکت در قولنامه نشده است؟ چه کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما اگر سند به اسمتان زده نشه نمی توانید خسارت تاخیر بگیرید.درصورتی که در دفترخانه نیامدن عدم حضور بگیرید وبرای الزام به تنظیم سند اظهارنامه بدهید وبعد.
شکایت کنید