مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای نگهبان مجتمع

با سلام. مجتمعی که من اون جا کار میکنم ثبت قانونی نشده است ولی مالکین طی جلسه 5 نفر را به عنوان هیات مدیره انتخاب کردند. الان من دو سال و هفت ماه است در شیفت شب ساعت 6 غروب تا 7 صبح دوازده ساعته کار میکنم. عیدی پارسال 400 هزار و امسال یک میلیون دادند. مرخصی میروم از حقوق من کسر میشود. تعطیلات سر کار هستم و بیمه ندارم. حقوق من یک میلیون و هفتصد بوده تا برج هشت 99 به بعد شده دو میلیون الان میتوانم از آن ها شکایت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید در اداره کار شکایت نمایید و درخواست تمام حق و حقوق قانونی ( بیمه ، اضافه کاری بالغ بر 45 ساعت در هفته ، عیدی ، پاداش ، سنوات ، و ... ) را نمایید تا موضوع در هیات تشخیص اداره کار بررسی بشود و ...