مشاوره حقوقی رایگان - فروش سرقفلی بدون اذن مالک

برای فروش سرقفلی که در سال 1360 تنظیم شده و در مفادش چیزی در خصوص فروش ذکر نشده ، آیا فروش بدون اذن صاحب ملکیت امکانپذیر و قانونی هست یا خیر؟
‎در مفاد آن تنها این مورد ذکر شده:
‎«محل برای فروش لوازم خانگی اجاره داده شده و در صورت واگذاری بدیگری و تغییر شغل باید با رضایت مالک باشد.»
.
آیا ‎واگذاری معنی اجاره به دیگری را میدهد؟ یا با فروش هم ارتباط دارد؟

پاسخ ها :

فروش سرقفلی بدون اذن مالک فروش سرقفلی سرقفلی