مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشت آب به طبقه پایین

باسلام و احترام.
بنده دو سال پیش واحدی خریداری نمودم و فروشنده به جهت مشکلات بدهی بانک و حقوقی تاکنون اقدام به تنظیم سند ننموده است و بنده فقط مبایعه نامه دارم. اخیرا واحد زیرین مدعی نم کشیده شدن سقف واحدش می باشد که ظاهرا توسط واحد بنده این اتفاق افتاده است. حال میخواهم بدانم طبق قانون هزینه ترمیم به عهده من است یا فروشنده ملک که هنوز سند را به نام من نزده است؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مهشید محبی

مهشید محبی :

استان :

باسلام با توجه به اين امر كه به موجب سند عادي شما مالك ملك هستيد و ملك در تصرف شماست مسوليتي متوجه فروشنده نيست و شما ملزم به جبران خسارت وارده به ملك همسايه هستيد .