مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام. برای من دیروز این ابلاغیه اومده من دقیق متوجه نشدم میشود توضیح بدهید.
صادر کننده: شعبه 1 بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 26 (جرايم پزشكي) تهران - ناحيه 19 سابق تاریخ
موضوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاريه / احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 5 روز از تاریخ ثبت شده
علت حضور: دفاع از اتهام انتسابي

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 5 روز
نوع علت حضور : دفاع از اتهام انتسابي
دعوي به طرفيت (ا م )مبني بر انجام اقداماتي كه تهديد عليه بهداشت عمومي محسوب مي‌شوند با ضامن معتبر از ساعت 8 تا 12 مراجعه نمایید عدم حضور جلب است حق داشتن و وکیل را دارید.
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غير اين صورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.