مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

سلام
با توجه به اینکه زنم به خانه پدرش رفته و حاضر به ادامه زندگی نیست و با وساطت بزرگترها و.... امتناع به بازگشت به منزل را دارد من در خانه را قفل زدم و حالا در شورای حل اختلاف شکایت کردن و ادعای ممانعت از حق دارن
لطفا بفرمایید هنگام مراجعه به شورا من چیکار کنم؟ و چی باید بگم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

وظیفه شما تهیه مسکن و پرداخت نفقه ایت و حتی به فرض رفتن زوجه نباید درب را قفل نمایید و‌منزل در هر حال مهیای سکونت باشد.در فرض شما بهترین کار اخذ گزارش 110 مبنی بر ترک منزل توسط زوجه و سپس ارسال اظهارنامه تمکین برای نامبرده و در اخر تقدیم دادخواست الزام به تمکین میباشد .تا قبل از اخذ رای تمکین نفقه میبایست پرداخت شود