مشاوره حقوقی رایگان - راههای روستایی

باسلام
زمین روستایی به صورت مشترک داریم در داخل روستا که قبلا کاربری خرمن کوبی بود ولی تغییر کاربری داده و مسکونی کردن
در مجاورت ملک شریک ما ملکی دارد که آن ملک راه پیاده دارد ولی الان از ملک مشترک راه ماشین رو برای ملک خود میخواهد و در مقابل آن هیچ چیزی نمیدهد میخواهم بدانم آیا میتواند از ملک مشترک راه برای زمین خود ادعا بکند یا نه
ممنون از راهنمایی که میکنید

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
در زمین های مشترک و مشاعی کلیه افراد در زره زره ان شریک میباشد و بدون اذن شما قادر بر این امر نمیباشند مگر اینکه زمین ها جدا بوده و این امکان برای آنها وجود داشته باشد