مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

سلام و روزبخیر:
از اینکه وقت ارزشمند خود را صرف پاسخ به مششکلات حقوقی پرسشگران می نمائید نهایت سپاس را دارم
بنده تحت عنوان کلاهبرداری به مصداق ثبت ملک غیر بر علیه شخصی که ملک خود را قبلا فروخته بود. و پس از اینکه در روستا سند ملکی صادر می شد. مخفیانه از شورای روستا و مطلعین تائیدیه گرفته بود. و بنام خود ثبت کرده است. در دادسرا شکایت کردم. که قرار منع تعقیب صادر شد. و در دادگاه کیفری 2 تائید شد. سپس تقاضای تعقیب مجدد کردم دادگاه بدون تشکیل جلسه و رسیدگی مجدد و با درج تاریخ 10سال مقدم تر از ثبت واقعی ملک پرونده را مشمول مررو زمان قرار داده و تقاضای تعقیب مجدد رد شد. بی اساس بودن تاریخ قید شده در حکم را به قاضی اعلام کردم و دلایل غیر واقعی بودن این تاریخ را اعلام کردم. اما قاضی بر درستی کار خود اصرار داشت و گفت من اینگونه دیدم هرکجا می خواهید بروید. تقاضای ماده 477 کردم این موضوع اصلاً مورد توجه قرار نگرفت. قاضی در پاسخ به اعتراض من گفت شما مسائل حقوقی را نمی فهمید. اگر می خواهید این مسائل را بفهمید باید یک ترم تحصیلی در دانشگاه ... ثبت نام و در کلاس حاضر شوید.
موضوع عنوان شده ایا کلاهبرداری هست یا نه ؟
آیا مشول زمان دانستن موضوع دلیل بر پذیرفتن موضوع کلاهبرداری نمی شود.؟
آیا می توانم از قاضی شکایت کنم. با چه عنوان اتهامی؟
آیا می توان گفت قاضی از بی طرفی عدول کرده است؟

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

با این عنوان از قاضی نمیتونید شکایت کنید. جرم کلاهبرداری دارای عناصر مادی و معنوی است که با توجه به جزییات مدارک شما باید بررسی بشه و نمیشه در این قبیل موارد قبل از بررسی جزییات کلی گویی کرد. پیشنهاد میکنم به وکیلی زبده مراجعه بفرمایید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بدون ملاحظه و مطالعه پرونده اظهارنظر در مورد اینکه قاضی از بی طرفی خارج شده است یا خیر ممکن نیست اما اگر واقعا 10 سال از زمان وقوع جرم گذشته باشد موضوع مشمول مرور زمان شده است و شما میتوانید دادخواست حقوقی خود را به دادگاه حقوقی تقدیم کنید و اگر ملک غیر را به نام ملک خود ثبت کرده است ،باید با اثبات این موضوع ، رای بر اعلام بطلان انتقال ، اثبات مالکیت و ابطال سند رسمی انتقال را اخذ کنید .
موفق باشید