مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان در سامانه ثنا ثبت نام کردم دوتا پیام آمده اولی رای صادر شد دومی در سامانه ابلاغ قرار گرفت میخواستم بدونم یعنی چی؟ میخواستم ببینم با این پیامها پروندم در چه مرحله ای قرار گرفته بعد ازین چی میشه؟ ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدین .. باتشکر

پاسخ ها :

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سلام باید به سامانه مراجعه کرده و از متن رای صادره مطلع شوید و چنانچه رای به ضرر شما صادر شده باشد میتوانید ظرف مدت 20 روز تجدیدنظر خواهی کنید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. یا به سایت مراجعه کنید یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی.