مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

مدارک مطالبه وجه من پرینت بانکه که از چند بانک استعلام گرفتم که بابت مشارکت در خرید زمین و بازسازی پرداخت کرده بودم و بعد سه سال زمین فروخته شده و صاحب زمین نه سودی بهم داده نه اصل پولم رو 77 میلیون طلب منه ... درخواست تامین خواسته کردم طرف همه حسابش رو خالی کرده و ظاهرا چیزی به نامش نیست که توقیف بشه ... چند روز دیگه جلسه رسیدگی دارم آیا همین مستند عادی کافیه ؟ و اینکه شهادت شهود با دستور قاضی صورت میگیره یا جلسه اول رسیدگی باید حضور داشته باشن ؟

پاسخ ها :

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

با سلام. کافی مییاشد ومتوانید. در جلسه رسیدگی نیز درخواست شهادت شهود دهید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
پرونده شما نیازمند بررسی دقیق تر است در صورت نیاز درخدمتم.
در صورت نیاز به حضور شهود در ابلاغیه قید خواهد شد.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین شهود رو همراه ببرین در جلسه اول و مدارک هم کافی است