مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک برای مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید.
من مهریه ام را ماه پیش اجرا گذاشتم. یک دانگ از منزل پدری همسرم که به نام ایشان سند رسمی خورده است، توقیف شد. ظاهرا برادر همسرم روی سند این منزل وام گرفته است و سند در رهن بانک بوده است و خواهر همسرم ادعا کرده که به خاطر مراقبت از مادرشون همسرم اون یک دانگ رو به ایشون بخشیده است. چون منزل در رهن بانک بوده نتونستند سند رسمی بزنند و قولنامه نوشتند. حالا برای من وقت دادگاه تعیین کردند. خواستم بدونم با این اوصاف آیا دادگاه حق رو به من میدهد؟ یعنی اون یک دانگ رو حق من میداند یا حق خواهر همسرم؟ ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بستگی داردسندبنام کیست.توضیح بیشترنیازاست.ظریفی09121022422تهران

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید خیلی محکم دفاع نمایید که این قولنامه صوری است و ...
و اگر شما نتوانید صوری بودن قولنامه را ثابت نمایید امکان دارد حکم رفع توقیف صادر بشود