مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از اطلاعات هویتی

سلام، وقت بخیر.
چند روز پیش برای ارسال مرسوله به پست مراجعه کردم. از من خواست که برای بیمه کردن به پست دیگری مراجعه کنم و یا تعهد بدهم که خودم خواستم بیمه نکنم. یک تعهد کتبی گرفتند که در آن اسم، کد ملی و تاریخ تولد رو نوشتم. میخواستم بدونم کار درستی کردم؟ امکان دارد از آن اطلاعات سوء استفاده بشود؟

پاسخ ها :

سیدمیثم رمضانی

سیدمیثم رمضانی :

استان :

سلام
معمولا در ادارات دولتی اتفاقی نمی افتد. ولی در هر صورت، تا زمانی که در این خصوص آگاهی کامل پیدا نکردید، اطلاعات هویتی خودتان را در اختیار کیی نگذارید.