مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیماری روانی همسر

با سلام. خواهرم 10 سال است ازدواج نموده ( ازدواج دوم ) و یک فرزند دختر دارد. در حال حاضر همسر ایشان به ایشان تهمت می زند که با فرد دیگری رابطه داشته و مدرک و دادخواستی هم نداده است. جلوی خواهرم یک بار حشیش مصرف کرده و قبلا هم در کمپ بستری شده است. (مصرف تریاک) همسر او جلوی دیگران معقول رفتار میکند ولی در خفا تهمت های ناروا و پیشنهاد رابطه جنسی گروهی داده است. چگونه میتوان مدرک برای اثبات اختلال روانی اوجمع آوری کرد؟ با توجه به این که خواهرم مهریه ای ندارد و در حال حاضر در خطر است و ضبط صدا مدرک تلقی نمی شود؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بهترین راه دادخواست طلاق بعلت عسر و حرج میباشد چون مهریه هم ندارد با چند نفر شاهد بر عدم تفاهم میتوان طلاق ایشان را گرفت