مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

سلام. در جوار ملک ما از دو خانه در زمانی که من سرکار بوده ام، سرقت شده است. با وجود این که من هیچ اطلاعی ندارم، قاضی شعبه حکم نقطه زنی برای من صادر کرده است. آیا این برنامه چگونه صورت میگیرد؟

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

ازطریق کلانتری وحراست اطلاعات

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

به احتمال قوی منظور این بوده که شماره تلفن همراه شمارو از مخابرات در زمان سرقت مکان یابی بکنند ودرصورتی که تلفن شمادر زمان سرقت در مکان دیگری بوده باشد دید قاضی از لحاظ ادله وقرآن مثبت شده و ظن ارتکاب جرم از شما دور می شود