مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عقد بیع

با سلام خدمت وکلای محترم. ممنون میشم برای اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند راهنمایی ام کنید.
دادخواست دادم که در سطر دلایل من مبایعه نامه و لایحه دفاعی و استهشادیه محلی بود. متاسفانه در روند پیگیری اصل مبایعه نامه را از بنده سرقت کردند که گزارش پلیس و شکایت بنده موجود می باشد و حال چون جلسه ای برای استماع شهادت شهود برگزار شد، بنده دو گواه موقع عقد بیع داشتم که یک نفر را بردم دادگاه و شهود دوم که ذیل مبایعه نامه را امضا کرده بود، به علت فوت مادربزرگش در شهرستان نتوانست در وقت مقرر حاضر شود که بنده به قاضی گفتم برای اثبات عقد بیع چون از یک وکیل سوال کرده بودم میتوان با یک گواه به ضمیمه یک سوگند تکمیلی عقد بیع را اثبات کرد منم همین درخواست را کردم که قاضی محترم گفت باید در دلایل اولیه خود مطرح میکردی که در ماده 284 ق.ا.د.م این طور مطرح گردیده است درخواست سوگند از سوی متقاضی ممکن است شفاهی یا کتبی باشد. درخواست شفاهی در صورت مجلس نوشته شده و به امضای درخواست کننده میرسد و این درخواست را تا پایان دادرسی می توان انجام داد. یعنی به صراحت اعلام کرده تا پایان دادرسی میتوان درخواست کرد حال به هر دلیلی قبول نکرد الان با توجه به این که تنها دلیل من شهادت شهود است، میتوان از قاضی درخواست کرد که چون به علت عذر موجه شاهد دوم جلسه استماع گواه را تجدید کرد با تشکر.

پاسخ ها :

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

باسلام.
اگر رسیدگی شما فعلا در مرحله بدوی باشد و جلسه اول رسیدگی رو پشت سر گذاشته باشید نمیشه کاری کرد.. چون اینطور که‌معلوم هست شما در دادخواست اثبات وقوع بیع خو استناد به شهادت شاهدان کردید نه یک شاهد و سوگند.
لذا چون سوگند جزء دلایل شما در دادخواست نیست قاضی قبول نکرده. علی ایهال اگر قاضی قانع بشه که شاهد شما نمیتونه حاضر بشه ساید... شاید یک شاهد رو با سوگند قبول کنه ولی اگر چنانچه قبول نکرد و دعوای شمارو اعلام بطلان کرد. نگران نباشید مجددا با دو نفر شاهد دادخواست اثبات وقوع بیع رو بدید