مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از خدمت نظامی

با سلام. بنده بیش از شش ماه غیبت کرده‌ام. دادگاه نظامی آن را مرحله مرحله کرده است. سی هزار تومان جریمه نقدی رو پرداخت کرده‌ام اما هیات بدوی من رو اخراج کرده است. دادگاه حکم ادامه به خدمت من رو صادر کرده است ولی هیات بدوی حکم رو رد کرده است. کد حقوقی ام حذف شده است و سال 72 غیبتی داشتم و جریمه اش رو دادم و به خدمتم ادامه دادم. الان هیات بدوی انضباطی اون غیبت رو آورده که من اخراج هستم. الان 24 سال هیچ حقوقی رو دریافت نکرده‌ام. هنوز هم از سپاه تسویه حساب نکردم و 14 سال خدمت دارم. تو رو خدا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

به اداره کارگزینی ویاحقوقی سپاه بایدمراجعه کنید.ظریفی09121022422تهران