مشاوره حقوقی رایگان - عدم تایید شغل بازنشستگی با مشاغل س

با سلام و عرض ادب. اینجانب پس از بررسی مشاغل خود در کمیته سخت و زیان آور مشمول بازنشستگی گردیدم و با سه رای مثبت مشاغل بنده تایید شده و نامه به شعبه مرکزی تامین اجتماعی ارسال گردیده است اما معاون شعبه که خود از اعضای کمیته مذکور می باشد و ماه هست که به دلایل واهی و غیر منطقی از ارجاع نامه اینجانب به شعبه جلوگیری میکند و کتبا به خود من نیز اعلام نمی‌کند. قابل عرض است طبق آیین نامه مشاغل سخت و زیان آور پس از تایید کمیته بدوی سازمان موظف به انجام امور بازنشستگی می باشد. آیا اینجانب در این مرحله قادر به شکایت به دیوان عدالت اداری می باشم و آیا امکان شکایت از این فرد را دارم و کدام مرجع به این موضوع رسیدگی می کند؟ با تشکر.

پاسخ ها :

بازنشستگی با مشاغل سخت بازنشستگی کمیته مشاغل سخت و زیان آور دیوان عدالت اداری