مشاوره حقوقی رایگان - رویت ابلاغ در سامانه ثنا

چرا در شوراها با اینکه شخص ابلاغ را دیده بازهم رای را غیابی میزنن ولی در دادگاهها سلیقه ای عمل میشود برخی قضات حضوری و برخی غیابی؟ با اینکه توسط رییس قوه قضاییه بخشنامه شده در صورت رویت در ثنا رای حضوری محسوب میشه

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

برابر بخشنامه شماره 82/631 مورخ 96/2/18 و وفق ماده 13 آيين نامه نحوه استفاده از سامانه هاي رايانه اي و مخابراتي وصول الكترونيكي اوراق قضايي به حساب كاربري مخاطب در سامانه ابلاغ، ابلاغ قانوني و مشاهده ابلاغيه درج شده در حساب كاربري شخص توسط وي بعنوان ابلاغ واقعي تلقي ميگردد.
كه ابلاغ واقعي راي را حضوري و ابلاغ قانوني راي را غيابي ميكنند.
ولي همانطور كه گفتيد بعضا سليقه اي هم عمل ميكنند. دفاع كنيد و اگر نقض مقررات صورت گرفت اعتراض كنيد