مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت موتور سیکلت

با سلام. بنده یک موتورسیکلت داشته ام که به سرقت رفته است. یک روزی به طور اتفاقی در یک پمپ بنزین موتوری را شبیه موتور خودم میبینم به سمت راکب میروم و میبینم پلاک ندارد و شماره تنه موتور سیکلت را چک میکنم 5 رقم اول شماره تنه با کارت موتور بنده تطبیق دارد ولی بقیه شماره تنه عوض شده است. به کلانتری مراجعه کردم و شخص راکب را دادسرا ارجاع دادند. قاضی کشیک با قید جواز کسب متهم را آزاد کرد. من چگونه میتوانم موتور را رفع توقیف کنم و اثبات کنم موتور سیکلت برای من هست؟

پاسخ ها :

اثبات مالکیت موتور سیکلت رفع توقیف موتور سیکلت سرقتی موتور سیکلت