مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان دریافت دیه تصادف

سلام. جنینی که در اثر تصادف سقط شده باشد، چقدر طول میکشد که بیمه دیه رو بدهد؟
کلا چقدر زمان میبرد که دیه به خانواده برسد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماده 31- بیمه گر یا صندوق حسب مورد مکلف به پرداخت خسارت متعلقه حداکثر تا 15 روز پس از دریافت مدارک مورد نیاز می‌باشند.
ماده 32- زیاندیده یا اولیاء دم متوفی موظفند پس از قطعی شدن مبلغ خسارت برای تکمیل پرونده به بیمه گر یا صندوق مراجعه کنند. بیمه گر نیز مکلف است حداکثر ظرف بیست روز از تاریخ قطعی شدن، مبلغ خسارت را به زیاندیده بپردازد در صورت عدم مراجعه زیاندیده مبلغ مذکور نزد صندوق تودیع و قبض واریز بیمه گر به مرجع قضایی تحویل و بیمه گر بری الذمه خواهد بود. صندوق نیز مکلف است به محض مراجعه زیاندیده مبلغ را عیناً به ایشان پرداخت کند.
ماده 33- در صورت عدم پرداخت خسارت توسط بیمه گر یا صندوق حسب مورد طبق تکلیف(ماده 31و32) زیاندیده حق مطالبه جریمه تاخیر در پرداخت خسارت را (به ازای هر روز تاخیر نیم در هزار مبلغ خسارت) را خواهد داشت.

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

بستگی به دادگاه محل وقوع حادثه داردولی معمولاشش ماه زمان میبرد