مشاوره حقوقی رایگان - آیا فروشنده میتواند مبایعه نامه را فسخ کند

ملکی خریداری کردیم در اسفند 96. در مبایعه نامه ذکر شد که 23 خرداد خانه تحویل خریدار که ما باشیم گردد. فروشنده حضور پیدا نکرد و ما عدم حضور گرفتیم. 15 تیر موعد تحویل خانه بود که تحویل نداد. در نتیجه یک واحد دیگر از فروشنده رهن کرده و ساکن شدیم. از 270 میلیون پول خانه 180 دادیم ولی سند نزدیم. آیا فروشنده میتواند قرارداد را یک طرفه فسخ کند و آیا طبق مبایعه نامه ما میتوانیم مبلغ خسارت روزانه را طلب کنیم؟ این در صورتیه که در مبایعه نامه ذکر شده 100 میلیون موقع امضا مبایعه نامه و 100 میلیون دیگه یک ماه بعد پرداخت بشه که 80 تومن پرداخت شده.

پاسخ ها :

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با سلام
در صورت اخذ گواهی عدم حضور از دفترخانه مورد توافق فی مابین شما و فروشنده محترم در حین تنظیم مبایعه نامه امکان مطالبه خسارات قراردادی و الزام ایشان به تنظیم سند و تحویل مبیع میسر می باشد .