مشاوره حقوقی رایگان - سقوط دعوی در دادخواست تنفیذ وصیت نامه

سلام
سوالی داشتم حدود 20 سال پیش ورثه پدربزرگم (دختران ایشان) از پدرم و عمویم بخاطر فروش سهم الارت ترکه پدربزرگم شکایت می کنند و دادخواست تنفیذ وصیت نامه می دهند و حکم دادگاه سقوط دعوی بود و می خواستم بدان حکم سقوط دعوی یعنی چه؟ چون پدرم در قید حیات نیست.
منظور پذیرش وصیت نامه توسط تمام ورثه یا بی ادعا بودن طرح دادخواست
باتشکر

پاسخ ها :

سیدپیمان شمس

جناب آقای سیدپیمان شمس :

با سلام ، یعنی عدم پذیرش وصیت نامه