مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهام و خروج از شرکت سهامی خاص

با سلام و احترام
بنده رئیس هیئت مدیره و یکی از سهامداران یک شرکت سهامی خاص هستم که البته فعالیتی ندارد. بنده قصد خروج از شرکت را قبل از انجام پروسه انحلال دارم. ممنون میشم در خصوص سوالات زیر راهنمایی بفرمایید:
1) از زمان آگهی تاسیس بیش از دو سال می گذرد و ما هیچ گونه آگهی مبنی بر تمدید و یا تعیین رئیس جدید نداشته ایم. حال سوال این است که آیا بنده همچنان رئیس هیئت مدیره تلقی میشوم؟
2) برای خروج از شرکت، دست اندرکاران از بنده خواسته اند یک صورتجلسه واگذاری سهام را امضا کنم، اما مدعی هستند که امضای هیچ صورتجلسه ای مبنی بر تعیین سمت جدید از طرف بنده لازم نیست، و میفرمایند وقتی سهام را واگذار میکنم، به صورت اتوماتیک حذف خواهم شد. آیا این ادعا صحیح است؟ یا اینکه اقدامی لازم است با امضای بنده صورت گیرد؟
3) با توجه به اینکه به دست اندرکاران اعتماد کامل ندارم، بهترین کار برای طی کردن این روند خروج چیست؟ توضیح بیشتر اینکه نمی خواهم سهام را واگذار کنم، ولی همچنان در عضویت هیئت مدیره بمانم. نگرانی بنده این است که بعد از واگذاری سهام، دیگر هیچ اقدامی از طرف مجموعه برای خروج بنده از هیئت مدیره صورت نگیرد.

پاسخ ها :

فرشته اسدی

فرشته اسدی :

استان :

بهتر است در جلسه رمجمع عمومی مدیر جدید تعیین و شما سمت مدیریت را واگذار کنید و سهام خود را هم می‌توانید حفظ کنید.