مشاوره حقوقی رایگان - 21سال خدمت

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما بزرگوار عارضم درسال 1382 قطع همکاری با بانک را داشتم نمیدانم چه باید کنم الان 18سال از این قصه تلخ گذشته اما در خصوص سابقه 21ساله از بانک درخواست سابقه جهت بیمه داشتم که در سال های گذشته موافقت نشد و فرمودند وجهی محاسبه و پرداخت میشود. من سابقه بیمه میخواهم چه کنم م.م کارمند خسته سالخورده شدم این روزها را نمیدیدم که 18سال پیش اخراج شدم با چند بار مراجعه و جواب نگرفتند بیخیال شدم حال نه توان کار دارم و نه سرمایه برای گذر آخر عمر تنها سرمایه 21سال سابقه را دارم برای بقا آبرومند کمکم کنید. با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

میتوانید سوابق بیمه ای را محسوب کنید شکایت به اداره کار و تامین اجتماعی