مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

با سلام و خسته نباشید، ما یه ملک اجاره کردیم و یکساله قولنامه نوشتیم و در قولنامه هم ذکر شده که هر روز تاخیر در تخلیه بعد از یکسال 200 هزار تومان جریمه داره ، ما بعد یکسال به صورت کلامی و چه حرفی با صاحب خونه گفتیم تا خونه در حال ساخت ما که مشارکتی داری میسازیم تکمیل بشه چهار ماه دیگه بشینیم اما حالا بعد تخلیه پول پیش رو پرداخت نمیکنه و میگه تو قولنامه نوشته هر روز تاخیر 200 هزار تومن جریمشه، میخواستم بپرسم راه حلی وجود داره با توجه به اینکه من شنیدم در ایام کرونا قولنامه خود به خود تمدید میشه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه وجه بدهید. اینکه صاحب خانه خودش اذن داده که در خانه سکونت داشته باشید باید با شهادت شهود و غیره اثبات کنید