مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تثبیت محاط ملک در وزارت جهاد کشاورزی

سلام. زمین سند دار شش دانگ عرصه و اعیان از بنیاد مسکن دارم که در پشت سند نوشته شده ملک مورد تثبیت محاط در وزارت جهاد کشاورزی منابع طبیعی است. این زمین در ییلاق است که در بافت مسکونی قرار دارد ایا اجازه ساخت در ان زمین وجود دارد. اگر هم در بافت نباشد چی ؟ ممنون میشم جواب سوال را بدهید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در طرح هادی و بافت روستا باشد امکان مجوز ساخت می دهند. به بنیاد مسکن مراجعه کنید و درخواست صدور مجوز ساخت کنید