مشاوره حقوقی رایگان - تعویض دادگاه

سلام. من بخاطر تخریب خودرو از دو نفر شکایت کردم. و مدارکی هم تحویل دادم که پیامکای یکی از اون دو نفر بوده که گفته کار اون نیست و کار نفر دومه. دادگاه از من شاهد خواسته و دونفر هم بردم. یکی از انها خانوم بوده که شاهد عینی اتفاق بوده و دیگری اقایی که از متهم شنیده که اینکارو کرده اما قاضی بخاطر خانوم بودن شاهد اول سنگ اندازی میکنه، میخوام اگه بشه به دادگاه مرکز استان مراجعه کنم که محل زندگیمم هست چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است نه محلی که اشخاص دوست دارند و راحت هستند.