مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث/حق ریشه

با سلام
روی یک قطعه زمین کشاورزی در زمان حیات پدر ، برادرم رفت و آمد داشته و به دلیل علاقه
درختکاری انجام داده است. به گواهی مادرم تمام هزینه های انجام امور باغ را پدرم با برادرم تسویه نموده است. هم اکنون بعد از فوت پدر، برادرم ادعای حق ریشه نموده است. ضمنا زمین فوق دارای قولنامه است که متاسفانه برادرم اسناد و مدارک را ضبط نموده و ارایه نمیکند. از خدمت شما دو سوال دارم
1-آیا بابت حق ریشه چیزی به ایشان تعلق میگیرد؟
2-آیا با در دست داشتن مدارک میتواند دیگران را از حق ایشان محروم نماید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای ایجاد حق ریشه ،
طبق. قانون ، شرایط خاص وجود دارد که ...