مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

بنده مدت دوسال دریک شرکت خصوصی ( بخش اداری ) مشغول بکار بودم
باردارشدم و بعد بدنیا اومدن بچه ام 6ماه مرخصی زایمان گرفتم
و مرخصی زایمان دقیقا 5فروردین سال 99 تموم شد و از ششم فروردین باید شروع بکار میکردم
از طرفی شرکت بخاطر بیماری کرونا ، فروردین ماه تعطیل شد
ولی برای همه کارکنان شرکت بیمه رد شد برای من هم از ششم تا سی و یکم فروردین بیمه رد شد
ولی چون کارکردی نداشتیم به هیچ یک از کارکنان حقوق ندادن
و از طرفی از 1 اردیبهشت برای من نامه عدم نیاز زدن یعنی اخراج شدم
منم همون موقع برای بیمه بیکاری درخواست دادم،اداره کار با درخواست من موافقت کردن
ولی بیمه تامین اجتماعی میگه چون فروردین حقوق نگرفتی پس بهت بیمه بیکاری تعلق نمیگیره.
میخاستم ببینم ایا این حرفشون صحت داره؟
ایا همچنین قانونی واقعا وجود داره؟
من باید چیکار کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برقراری بیمه بیکاری بستگی به سابقه پرداخت بیمه شما دارد درصورتی که حداقل مقرر در قانون حق بیمه برای شما پرداخت شده باشد بیمه بیکار تعلق می گیرد لذا لازم است پرینتی از سوابق پرداخت بیمه خودرا که توسط کارفرما پرداخت شده است از طریق شعبه تامین اجتماعی در یافت بررسی ارائه وراهنمائی از کارشناسان بیمه اخذ واقدام لازم را انجام دهید موفق باشید .