مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت حضانت فرزند 6 ساله خواهش میکنم زود جواب بدین...

شوهرم یک ماهه پسر 6 ساله ام رو برده خونه مادرش نه میزاره ببینم نه میزاره باهاش حرف بزنم .. دادخواست دستور موقت دادم... ابلاغیه اومده 8 اردیبهشت قراره من و شوهرم بریم دادگاه ....1...بعد هشت اردیبهشت چقدر طول میکشه تا پسرم رو بتونم پیش خودم بیارم....2... اگه حکم دستور موقت طول کشید و خودم بیرون دم در خونه مادرشوهر اینا ببینم خودم بیارم خونه پدرم اینا اشکال خاصی نداره. نمیتونم زیاد صبر کنم..
با تشکر

پاسخ ها :

شكوفه  برادران شركا

شكوفه برادران شركا :

باسلام.ازانجا که حضانت فرزند تا 7سالگی به عهده مادرهست لذا این حق برایتان محفوظ می باشد و چنانچه فرزند بهمراه شما بیاید هیچ اشکالی ندارد