مشاوره حقوقی رایگان - مالیات

با سلام.
بنده تقریبا 8سال پیش عضو هیئت مدیره و ده درصد سهام دار یک شرکت بودم که البته چون شرکت یکی از اشناها بود همینجوری اسم منو رد کرد به عنوان عضو هیئت مدیره و برای تشکر هم مثلا ده درصد سهام بنامم زد که اصلن یادم نیست چطور اینکار انجام شد. و حدود 6یا7سال هست که شرکت پروانش و مهلت کارت بازرگانیش تمام شد و کلا جمع شد اما به اداره مالیات اطلاع داده نشده عدم فعالیت و ظاهرا حساب مدیر عامل شرکت بلاک شده میخواستم بدونم امکانش هست حساب بنده هم بلاک بشه یا اموالی که بنامم هست مصادره بشه ؟ فرقی داره چی بنامم باشه مثلا یه خونه و یه ماشین هم میتونن مصادره بکنن؟؟؟
ممنون از وقتی که میزارید .

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

بستگی به نوع شرکت داره بعضی از شرکتها علاوه بر توقیف دارایی شرکت امکان مطالبه بدهی از سایر اموال سهامداران است