مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوج در جلسات مشاوره

سلام وقت بخیر. من میخوام جدا بشم مهریه خودمو بخشیدم و حق طلاق گرفتم از طریق جلسات متعدد دادگاه و با وکیل. الان حدود 3 ماهه که برای شرکت در جلسات مشاوره که اجباری هست شوهرم میگه وقت ندارم و نمیاد و مرکز مشاوره هم میگه قانون اجباریه باید شرکت کنن هردو نفر. میخوام بدونم الان تکلیف من چیه ؟ تا کی باید بلاتکلیف باشم ؟ چون شوهرم از قصد داره کش میده که اذیتم کنه..آیا راه دیگه ای نیست باید همینطور بمونم شاید تا یکسال نخواد بیاد مشاوره ! درخواست طلاق یکطرفه بدم آیا بازم نیاز به جلسات مشاوره هست ؟ چقد زمان میبره ؟ ممنون از لطف و محبتتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مشاوره گواهی عدم حضور زوج بدهد. مشکلی نیست. با همان نامه شما دادخواست طلاق توافقی بدهید.