مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

سلام خسته نباشی ببخشید من صیغه نودونه سال آقای شدم الان هم بعد چندسال حامله هستم زن و بچه این اقا هم توجریان ازدواج موقت بنده هستن الان سوالم این برای به دنیا امدن بچه ام برا شناسنامه اش باید اجازه از همسر اول بگیریم یا نه شوهرم خودش اصرار کردن که حامله بشم

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

شما دادخاست به دادگاه خانواده بدهید و اقا را ملزم کنید به ثبت رسمی عقد موقت و اخذ شناسنامه بچه و دادگاه موافقت میکند ولی بهتر است تلفنی یا حضوری حتما مشاوره بگیرید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
چون ازدواج دائم نیست نیازی به اخذ اجازه از همسر اول نیست ،ابتدا باید ازدواج موقت خود را ثبت کنید .
موفق باشید